Föreningen

Vi bedriver regelmässig träning för luftvapenskyttar (både unga och gamla) inom ungdomsverksamhetssektionen under hösttermin och vårtermin, med start i början på september månad och slut i slutet på maj månad. Vi håller då till i luftvapenhallen på Tennvägen 1 i Karlskrona.

Förutom luftvapenverksamheten i luftvapenhallen så bedriver klubben även skytte utomhus. K-pist och 6,5mm Gevär (mauser) bedrivs på 300m skjutbanan i Stegeryd under ”sommarhalvåret”. Klubbens ” jägarmedlemmar” har även övningsmöjligheter banan. Klubben har ett antal fina tävlingsvapen för 6,5 skytte.
Korthållsskytte 50m, kaliber 22.long. Möjlighet till tävlingsskytte i denna gren finns, vi har ingen egen bana men har tillgång till en 50m bana , även denna i Stegeryd. Vi har ett flertal fina tävlingsvapen för korthållsskytte,  (från 9-10 års ålder).

Uppdaterad: 15 FEB 2018 18:01

Stöd Ka2 Skytteförening!

Klicka här:

Stöd Ka2 Skytteförening! Klicka här!

Tävlingskalendern

SvSF Tävlingskalender 2.0

Roxtec stödjer oss

Brandab fyller våra kolsyretuber!

Postadress:
Ka 2 SF - Skyttesport